Praktijk Hineni beveel ik aan, omdat Lenie een geduldige, invoelende en wijze therapeut is. Dit, omdat zij je als cliënt de ruimte geeft om je proces te gaan op je eigen tempo.

Ook steekt Lenie in op wat er op dat moment zich aandient en weet daarin een verbindende schakel te leggen naar eerdere gebeurtenissen die er in je leven hebben plaatsgevonden óf weet dit verder te ontvouwen en nieuwe perspectieven te openen.

Door haar rust en erkenning heb ik vertrouwen gekregen om mijzelf meer en meer te gaan openen. Ik heb de moed opgevat om steeds verder mijn “levens-ui” af te durven pellen. Ook leer ik nu om te gaan voelen wat elke schil betekent en welk effect dit in mijn leven heeft gehad. Door de dialoog aan te gaan met mijn gezin van herkomst mag ik meer en meer mijn eigen identiteit ontwikkelen. Ik mag groeien tot een mens zoals God me bedoeld heeft.

Mechlien