Tarieven en Registraties

 

 

Contextuele therapieOver mij

Tarieven

Therapie

Het gesprekstarief voor individuele therapie en relatietherapie bedraagt € 72,- per uur. Voor gesprekken na 18:00 uur wordt gerekend met een avondtoeslag van 10%.

Consulten duren 90 minuten. In overleg en bij uitzondering kunnen sessies uitlopen.

Langere sessies worden per kwartier doorberekend. Er worden geen extra administratiekosten berekend met betrekking tot de indirecte praktijkkosten. Bij langer doorgaan tijdens een consult en bij telefonisch contact of mailcontact van inhoudelijke aard geldt de standaard uur-prijs.

NB. Bij onverhoopte verhindering kan het consult tot 24 uur voor de geplande tijd kosteloos worden geannuleerd en/of verzet, bij voorkeur per mail. Bij niet tijdig afmelden, wordt het consult in rekening gebracht.

Supervisie en coaching

Voor supervisie en andere begeleidingsvormen in opdracht van bedrijven of organisaties gelden tarieven op offertebasis.

NB. Praktijk Hineni behoudt zich het recht tariefwijzigingen door te voeren.

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars bieden bij een aanvullende verzekering de mogelijkheid in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten voor therapie.

In het vergoedingenoverzicht van verzekeraars vallen gesprekken (zoals bij Praktijk Hineni) onder de noemer ‘vergoedingen voor psychosociale therapie’ of ‘alternatieve behandelingen’, afhankelijk van uw verzekering.

Praktijk Hineni is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Psychosociaal Werkers (LVPW). Klik hier voor een lijst met verzekeraars die vergoeden via lidmaatschap LVPW

NB. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Supervisie en coaching worden niet vergoed door zorgverzekeringen.

Lidmaatschappen en Registraties

Als contextueel therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) en bij de Vereniging van Contextueel Werkers (VCW). Ook sta ik als Registertherapeut ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Als supervisor sta ik geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

AGB-code Zorgverlener:90111299
AGB-code Praktijk:90070169
LVPW Lidnummer:1085
VCW Lidnummer:000003180
RBCZ Licentienummer:210385R
LVSC registratiecode:DRA003 – S H2
KvK-nummer:65004671

 

Klachtenprocedure

Als registertherapeut bij het RBCZ val ik onder het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). En ik ben aangesloten bij Stichting Complementaire en Alternatieve Zorg (S.C.A.G)

Als u niet tevreden bent over de hulpverlening wil ik graag hierover met u in gesprek. Mocht dat niet tot een bevredigend resultaat leiden, dan kunt u ook contact opnemen met S.C.A.G.

Contact

Heeft u een hulpvraag en spreekt de contextuele benadering u aan? Laat hier uw contactgegevens achter en ik neem binnenkort contact met u op!

11 + 1 =

Wees vrij!

Wees vrij! Er is geen weg naar duurzame vreugde anders dan door de bereidheid je pijn te herkennen, erkennen en verkennen. Je kunt niet welkom heten zonder afscheid te nemen. Emoties - welke ook - zijn beweging. Ernaartoe bewegen, erdoorheen leren ademen en er woorden aan leren geven, vormen de waarheid die je vrij maakt. Zolang je blijft vechten tegen wat er is, strijd blijft voeren met wat gevoeld wil worden, ben je geketend op de plek waar je diep van binnen niet meer wilt zijn. Spreek je uit, al kreeg je nog zo vaak het deksel op de neus. Leer jezelf welkom heten, al was er nog zo veel afwijzing. Nieuwe veiligheid ontstaat voor je door meer emotionele risico's te nemen, niet minder. Je kwetsbaarheid is de sleutel die in je zak zit en die je verbindt met anderen, zonder wie je het niet klaarspeelt. Maak de keuze. Leer te rouwen. Verlaat je gevangenis. En wees vrij! (Bron: Jakob van Wielink) 

Contactgegevens

Praktijk Hineni:

Ma: 9.00-16.30 uur
Di: 9.00-16.30 uur
Do: 9.00-16.30 uur

Praktijkadres:

Loolaan 37
7314 AB
Apeldoorn